ΒΑΜΒΑΚΙ / ΚΑΡΥΔΙ / ΣΤΑΧΥ / ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ / ΕΛΙΑ

Καλωσήρθατε στο συγκρότημα κατοικιών «Μάννα Γαία» . Το συγκρότημα βρίσκεται στην θέση «Μάννα» στα Παλιάμπελα Βόνιτσας, δίπλα στον Αμβρακικό Κόλπο και τον κάμπο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Λευκάδα. Αποτελείται από 3 σπίτια και 2 στούντιο που έχουν φτιαχτεί με πρόσωπο και θέα στην θάλασσα, με βιοκλιματικές αρχές, οικολογικά υλικά και πολύ μεράκι. Οι κατοικίες βρίσκονται σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων, ανάμεσα σε ελιές, στάχυα, τριφύλλια και άλλες καλλιέργειες.

Η κάθε κατοικία είναι αυτόνομη, με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, με ανεξάρτητη βεράντα με θέα την θάλασσα και την πισίνα και μεγάλο κήπο προς τον κάμπο και τα καταπράσινα βουνά.

Σε αυτή την κλασσική, στιβαρή κατασκευή με τα ιδιαίτερα έπιπλα, ο κάθε φιλόξενος χώρος έχει το όνομα μιας καλλιέργειας της ιδιοκτήτριας οικογένειας κι αντίστοιχα στοιχεία στο εσωτερικό της: βαμβάκι, καρύδι, στάχυ, καλαμπόκι και ελιά τονίζουν τον χαρακτήρα κάθε θεματικής κατοικίας , που πλαισιώνεται από τριφύλλι.

Οι κατοικίες πρωτολειτουργούν το 2014 κι αναμένουμε με προσμονή εσάς που ζητάτε ηρεμία αλλά και πολλές δυνατότητες δραστηριοτήτων, άμεση πρόσβαση στην θάλασσα αλλά και το βουνό, που ψάχνετε την εγγύτητα στις κοσμοπολίτικες παραλίες της Λευκάδας αλλά και την απομόνωση στον ήχο του κύματος , εσάς που θέλετε να γευτείτε τα πεντανόστιμα ψάρια Αμβρακικού αλλά και τα κρεατικά του Ξηρομέρου.

Όλους εσάς που ζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία.